Skip to main content

Service & onderhoud

Reparaties

Naast een fietsenwinkel hebben wij achter in de zaak ook een werkplaats waar wij reparaties en onderhoud uitvoeren aan de fietsen. Heeft u een fiets met achterstallig onderhoud, of een specifieke reparatie nodig? Wij kunnen dit voor u regelen.

Meer informatie

Onderdelen

Ook voor losse onderdelen kunt u terecht bij De Nieuwe Fietsenmaker. Wij bieden een compleet assortiment onderdelen aan voor uw fiets. En indien wij iets zelf niet op voorraad hebben kunnen wij dit altijd voor u bestellen.

Meer informatie

Onderhoudsbeurt

Om dagelijks van een betrouwbare fiets te kunnen genieten doet u er verstandig aan om uw fiets door ons te laten onderhouden. Ook fietsen die niet bij ons zijn aangeschaft onderhouden wij graag voor u.

Meer informatie

Wij kunnen u ook van dienst zijn middels onze ophaalservice.

Als de reparatie of het onderhoud van uw fiets langer duurt dan een kopje koffie ontbreekt het vaak aan een vervoermiddel naar huis. Maak hiervoor even een afspraak.

Kom eens kijken bij ons in de winkel

Een ruime showroom met heel veel modellen. Met achterin onze open werkplaats. En halverwege de koffiebar. In vogelvlucht de indeling van onze winkel. Voor een nieuwe of gebruikte fiets. Voor accessoires, voor vakkundig advies of voor de heerlijke koffie. We heten u van harte welkom.

Winkel bekijken